
24 OF 26 DECEMBER - 3 OF 4 GANGEN KERSTMENU
Lekker dineren op 24 of 26 december kan ook bij Oolderhof.
Op deze avonden serveren we een heerlijk 3 of 4 gangen keuzemenu in kerstsferen.
SAMENSTELLING VAN HET MENU
Voorgerecht
Zeetong met scheermessen bouillabaisse, jus fregola en venkel
of
Terrine van hert, gerookte hertenrosbief, mousse van eendenlever kweeperengelei en sjalotten
Tussengerecht
Fazant specerijen soep met rilette van fazant en schuim van nootmuskaat
of
Bospaddenstoelensoep met ravioli en eekhoorntjesbrood
Hoofdgerecht
Duo van Eiffelhert, filet en stoverij, met aardappel, knolselderij,
pompoen en rode kool
of
Kabeljauw met schaaldierensaus, fregola, topinamboer en spinazie
Dessert
Dessert Noël
of
Selectie van luxe kazen, compote en brood
PRIJZEN
3-gangen menu € 44,50 p.p.
4-gangen menu € 52,50 p.p.
Meerprijs kaas ipv zoet nagerecht - € 3,00 p.p.
Consumpties worden naar rato berekend.