Oolderhof-beach-wedding.jpg

The perfect wedding!

Trouwen in de tuin of aan het water. Daarna een toost en een heerlijk stukje bruidstaart bij de Beachclub.
Foto’s maken met de bootjes op de achtergrond. Gezellig borrelen op het terras. Intiem dineren in de Tuinkamer. Of barbecueën!
’s Avonds feesten tot in de kleine uurtjes met je familie en vrienden in de prachtig aangeklede grote zaal. Overnachten in onze bruidssuite. ’s Morgens ontbijt op bed… 

Is dit ongeveer wat jullie in gedachten hebben? Wij zien het al voor ons!
Jullie perfecte dag bij Oolderhof. 
DAT BELOOFT VEEL GOEDS!

De liefde van je leven gevonden? Wat is dan mooier om deze liefde te bezegelen met een huwelijk. Ons ervaren team staat voor je klaar om advies op maat te geven, waardoor het JULLIE dag wordt.

Neem contact op  Sfeerimpressie

OFFICIELE TROUWLOCATIE

Oolderhof is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Roermond. Het huwelijk kan gesloten worden in één van onze sfeervolle zalen, onze mooie binnentuin of aan de (st)rand van de Maas bij onze Beachclub.

Alle trouwambtenaren van de Gemeente Roermond zijn al jaren kind aan huis bij Oolderhof en kennen onze locatie heel goed.

 

PROEF, RUIK, VOEL, BELEEF

Bij Oolderhof vinden we het belangrijk dat je zelf kunt ervaren hoe jullie perfecte dag er letterlijk uit kan zien. Dus organiseren we met regelmaat een open trouwlocatie dag en 1 keer in de 2 jaar een onze eigen trouwbeurs “Say Yes Wedding Event”.

Op deze momenten staat heel Oolderhof in het teken van trouwen en kun je zelf komen ruiken, proeven, voelen, ontmoeten. Maar natuurlijk kunnen jullie ook een afspraak maken voor een privé rondleiding.

VERTROUWEN

Oolderhof heeft een jarenlange ervaring als trouwlocatie en heeft daardoor ook al met vele partners samengewerkt. Dus ook voor advies over een goede fotograaf, bloemen/styling, zang of DJ/band kun je bij ons terecht.

Wij werken samen met die partners die dezelfde hoge standaarden in service en product leveren als Oolderhof.

CEREMONIE AAN HET WATER

De zon straalt op deze mooie dag, jullie voetjes in het gras, verliefde zwaantjes zwemmen voorbij, bootjes dobberen op de plas. Jullie gasten zitten op mooi versierde witte klapstoeltjes en genieten van het uitzicht. Een prachtige setting!

Bij Oolderhof kun je trouwen aan het water. Zeer bijzonder en uniek!